Veste buna pentru fanii Andreei Marin. Vedeta revine la TVR, acolo unde a devenit cunoscuta. Mircea Radu a reactionat imediat dupa ce s-a facut anuntul oficial.

Revenire de senzatie la TVR. Andreea Marin se intoarce la postul public, acolo unde va prezenta emisiunea “Nu exista nu se poate!”, pe TVR 2. Noua emisiune va debuta pe 12 octombrie.

”Televiziunea Nationala m-a chemat din nou… acasa! Acolo m-am construit ca om de televiziune, cand am pasit in acest domeniu eram studenta la informatica si habar nu aveam ce inseamna munca la TV. (…) Mi s-a propus sa creez un nou format cu care sa ma intorc acasa, la TVR. Asa ca am gandit un format inedit pentru mine, care sa le aduca oamenilor valori similare cu cele pe care eu stiu ca le iubesc si le asociaza cu persoana mea, imbogatite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emotii care sa ii imbogateasca interior, care sa ii motiveze, sa ii inspire, exact ce avem nevoie in prezent. Nu exista nu se poate! E vorba tatalui meu care a devenit motto-ul vietii mele apoi si care devine acum titlul emisiunii mele”, a declarat Andreea intr-un interviu pentru revista Unica.

Mircea Radu a comentat revenirea Andreei Marin la TVR. Acesta sustine ca televiziunea publica va castiga un om care stie meserie si are o capacitate de munca uriasa.

“O situatie de genul win-win e una in care castiga ambele parti. In cazul in care Televiziunea Romana si Andreea Marin semneaza un contract, e deja win-win-win.

Ce castiga TVR? Un om care stie meserie. O persoana cu notorietate buna, cu forta, cu capacitate uriasa de munca. TVR mai primeste o gura de oxigen dupa hemoragia de oameni multi si buni pe care i-a pierdut in anii trecuti.

Ce castiga Andreea Marin? O televiziune nationala. O platforma mediatica cu un potential enorm, inca neexploatata la adevarata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ati saturat de freak show-uri cu oameni care pendulează intre vulgaritate si ticneala, de mocofani si derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu stiu sa faca nimic altceva decat sa apara la televizor, de mediocritati agresive, de vorbaraie intr-una si fara rost? V-ati saturat, da?…  Ok, atunci uitati-va la emisia Andreei Marin. In curand, la TVR”, a scris Mircea Radu pe pagina sa de Facebook.

loading...