Nunta Gabriela Firea. A fost cu siguranta evenimentul anului in 2010 si una dintre cele mai fastuoase nunti din politica. Actualul primar al Capitalei s-a indragostit fulgerator de Florentin Pandele, iar in data de 12 septembrie 2010, cei doi isi uneau destinele. Invitatii au fost darnici pentru ca mirii au strans in total 380.000 de euro din darul de nunta.

Nunta Gabriela Firea. Cati bani a pus, de fapt, in plic nasul Gigi Becali

Rochia de mireasa, extrem de apreciata la acea vreme, a valorat 2.000 de euro. Intreaga ceremonie a fost parca dintr-un basm. Totul a culminat cu o caleasca fastuoasa, care i-a preluat pe cei doi miri. Forma acesteia i-a dus pe multi cu gandul la caleasca din Cenusareasa si a reprezentat, cu siguranta, unul dintre principalele puncte de atractie pentru invitati.

Nunta Gabriela Firea. Dupa primul vals, mireasa a decis sa renunte la voal si a preferat sa fie comoda, asa ca a ramas cu trena in… mana. Conform libertatea.ro, chiar Florentin Pandele a declarat ca darul total a fost in jur de 380.000 de euro. Dupa dansul mirilor, pe ring au aparut si cei doi nasi: Gigi si Luminita Becali. Fastuosul eveniment a avut loc la Palatul Stirbey, iar luna de miere a fost in Italia si Antalya.

Nasul Gigi Becali nu s-a uitat la bani cand a fost vorba de Gabriela FIrea. Sursa fotografii: libertatea.ro

Nunta Gabriela Firea. Actualul primar al Capitalei si Florentin Pandele au recunoscut la TV cati bani a scos din buzunar nasul Gigi Becali. Cei doi au acceptat provocarea lansata de Dan Negru si au dat cartile pe fata. „Cred ca in primul rand e foarte important ca Gigi Becali si sotia lui, Luminita, ne-au cununat. Faptul ca ne-a achitat cheltuielile la restaurant si un cadou in bani destul de mare, concureaza cu masina daruita familiei Borcea„, a spus Gabriela Firea, conform a1.ro. Cu toate ca nu a spus clar o suma, conform celor de la prosport.ro, masina la care face referire Firea a valorat o adevarata avere: 300.000 de euro.

loading...