Cum poti urmari online Roata Norocului. Participantii din sezoanele trecute au castigat premii in valoare de aproape o jumatate de milion de euro. Vedetele au avut sansa de a da o mana de ajutor in favoarea unor familii puse la incercare de soarta. Distractia si voia buna si-au facut cu usurinta loc pe platoul de la “Roata Norocului”.

Concurentii au sansa sa castige de la sume de bani, electronice si electrocasnice pana la cel mai ravnit premiu al concursului: o masina. Valoarea totala a premiilor puse la bataie in acest sezon “Roata Norocului”, de la Kanal D, este de 100.000 de Euro.

Cum poti urmari online Roata Norocului de la Kanal D

Poti vedea fiecare interviu cu invitatii preferati de pe tableta, telefon sau laptop. Emisiunea Roata Norocului este transmisa online, live pe Kanal D. O poti urmari oricand accesand https://www.kanald.ro/live.html. 

Sezonul acesta vine cu o surpriza totala pentru fanii emisiunii. Indragitul Adrian Cristea, zis si Bursucu’, a trecut printr-o schimbare incredibila. Colegul de prezentare al lui Teo Trandafir si amfitrionul Roata Norocului a slabit 16 kilograme.

Cum poti urmari online Roata Norocului. Nu degeaba i s-a spus ani de zile Bursucu’. Se pare insa ca Adrian a decis sa puna acum sanatatea pe primul plan. A avut o ambitie de fier si s-a antrenat timp de 6 luni de zile in fiecare zi. Acum i-a uimit pe urmaritorii de pe Instagram cu cele mai noi aparitii.

Dupa 6 luni de antrenament zilnic a venit momentul sa va arat rezultatul!”, a scris Bursucu’ pe Instagram, alaturi de imaginea de mai jos. Unii dintre fani chiar au mentionat ca pare si mai tanar de cand a scapat de kilogramele nedorite.

Cum poti urmari online Roata Norocului. Ana-Maria Barnoschi a devenit cunoscuta publicului din Romania din 2012, odata cu implicarea in primul sezon al emisiunii „Roata Norocului”, alaturi de Liviu Varciu.

Cei doi fac o echipa amuzanta, care ii atrage in fiecare editie pe telespectatori in fata micilor ecrane. Ana Maria este la randul ei pasionata de sport, iar acum transformarea lui Bursucu’ vine drept inca un exemplu pozitiv pentru fanii emisiunii. In fiecare weeekend, curiosii pot urmari cu sufletul la gura fiecare editie direct pe internet, gratuit.

loading...