La inceputul acestei luni, telespectatorii postului Antena 3 au avut parte de o surpriza. Mihai Gandea a avut-o ca invitata pe sora sa mai mica, Emi. Tanara nu a fost prezenta in platou, pentru ca locuieste in Spania.

Pentru prima data in emisiunea lui, Mihai Gadea a prezentat-o pe sora sa mai mica. Cei doi au depanat amintiri din copilaria lor si au impartasit impresii despre diferentele dintre Romania si Spania.

Emi locuieste in Spania de 25 de ani, in Madrid, alaturi de sotul ei si cei doi copii: Noah si Mateo.

Potrivit spynews.ro, sora lui Mihai Gadea traieste o viata linistita in Spania. Emi munceste din greu si are o meserie importanta. Mezina familiei lucra inainte la una dintre cele mai mari banci din Spania, dar acum s-a mutat la o companie influenta.

Mihai Gadea, casatorit cu fiica unui pastor

Agatha Kundri, sotia lui Mihai Gadea, este o prezenta extrem de discreta si nu se stiu foarte multe lucruri despre ea. Agatha a abosolvit Universitatea de Vest din Timisoara in 2004 si este fiica unui pastor adventist.

Mihai Gadea si Agatha Kundri sunt casatoriti de peste 15 ani si au impreuna o fata, pe Maisha Karina.

Potrivit capital.ro, Agatha Kundri participa de mai multi ani la competitii de triatlon, care presupun probe de inot, atletism si ciclism.

Mai mult, sotia lui Mihai Gadea detine o afacere pe care a inceput-o de la zero si care merge din ce in ce mai bine: o gradinita cu afterschool in centul Bucurestiului.

loading...