Pliculetele de ceai folosite. Majoritatea le aruncam in cosul de gunoi fara sa ezitam. Insa, putini stiu ca acestea pot avea numeroase utilizari in orice gospodarie. De la gradinarit si curatenie pana la ingrijirea personala, pliculetele fac minuni. Trucurile sunt simple, rapide si la indemana oricui.

Astazi va explicam cum pot fi folosite, de fapt, de catre orice persoana. Efectele sunt miraculoase si nu vei regreta, cu siguranta, ca nu le-ai aruncat. Nu le vei mai arunca niciodata dupa ce o sa citesti asta. Cand o sa vezi tot ce poti face cu ele, le vei pastra la loc sigur.

Pliculetele de ceai folosite. Nu le vei mai arunca dupa ce o sa vezi ce poti face cu ele

Restul ramas in plicurile de ceai poate imbogati solul din gradina. Se taie plicurile, apoi se varsa continutul in jurul tufelor de flori din gradina. Asa ingrasam solul si ajutam plantele sa creasca intr-un sol fertil. Vor creste frumos si vor avea mai multi nutrienti pentru flori.

Daca urmeaza sa plantezi un bulb sau seminte de flori intr-un ghiveci, poti pune pe fundul acestuia doua plicuri de ceai. Apoi puneti pamantul deasupra, plantati bulbul sau semintele si udati in mod normal. De fiecare cand veti uda, nutrientii din ceai ajung la planta, conform realitatea.net.

Pliculetele de ceai folosite. Daca aveti cateva plicuri folosite, le puteti pune din nou la fiert. Se recomanda sa puneti 3-5 plicuri folosite, in aproximativ 250 de mililitri de apa. Se lasa fiertura la racit, apoi se foloseste pentru a curata dusumeaua, parchetul sau mobila. Asa vor capata o stralucire aparte.

Plicurile de ceai sunt foarte utile si pentru cei care au probleme cu mirosul picioarelor. Adauga cateva plicuri folosite de ceai intr-un lighean cu apa calda. Apoi tine picioarele in lighean, timp de aproximativ 20 de minute. Pentru o piele mai sanatoasa, adauga plicuri folosite de ceai verde in apa din cada, atunci cand faci baie.

loading...