Actorul Ion Ionut Ciocia, Branzoi din Las Fierbinti, a facut dezvaluiri inedite de pe platourile de filmare ale celebrului serial de la Pro TV. Artistul a fost invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a facut publice informatii unice.

Invitat in emisiunea lui Catalin Maruta, actorul Ion Ionut Ciocia, cel care interpreteaza personajul Branzoi din serialul Las Fierbinti, a raspuns provocarii realizatorului.

Artistul a facut anumite dezvaluiri despre colegii sai de platou, in schimbul unui cos plin de bunatati. Branzoi a trecut cu bine testul lui Catalin Maruta, acesta din urma aratandu-se multumit de informatiile pe care le-a aflat despre actorii din serial.

Ionut Ciocia a dezvaluit ca lui Firicel – Cuzin Toma – ii sare tandara cel mai des, iar Rata – Marius Chivu – isi uita replicile. “Bine, si eu, dar nu asa des ca el”, a glumit Ion Ionut Ciocia.

Intrebat de Catalin Maruta cine are cea mai scumpa masina, Branzoi a spus ca Mihai Bobonete. Politistul Robi – Leonid Doni – este cel mai mare bautor de bere: “15 beri sunt doar la deschidere”, a spus actorul despre colegul sau de platou.

Mai mult, Catalin Maruta a dorit sa afle cine este “sefa sefelor” pe platorul de filmare: “Aspirina”, a venit spontan raspunsul lui Branzoi.

Ce masina si-a cumparat Mihai Bobonete. Face multi bani in Las Fierbinti: are numere preferentiale

loading...