Cele mai scumpe genti de firma. Cu toate ca par un lux inimaginabil pentru milioane de femei, exista cateva modele de genti care costa o avere fabuloasa. Exista persoane atat de pasionate de ele, incat nu se feresc sa scoata o avere din buzunar pentru un asemenea exemplar.

Citeste si: TOP 15 citate celebre despre bani, viata si iubire

Au devenit un veritabil obiect de colectie, costisitor, dar cu o valoare care creste odata cu trecerea timpului. Putine femei isi permit o geanta care se vinde cu sute de mii de euro. Daca sunteti curiosi, astazi va oferim mai multe detalii despre aceste accesorii de vis.

Cele mai scumpe genti de firma din lume

Cea mai scumpa geanta din lume costa 3.8 milioane de dolari. Este realizata de Mouawad. Se numeste 1001 Nights Diamond si este realizata manual din aur de 18 carate. Incorporeaza nu mai putin de 4.517 diamante. 105 dintre acestea sunt galbene, 56 roz si 4.356 sunt de o transparenta perfecte. Doar pentru realizarea ei s-a muncit timp de 8.800 de ore.

Compania a fost fondata de David Mouawad in anul 1981. A si intrat in Cartea Recordurilor pentru obiectele sale exclusiviste. A ramas pana in prezent producatoarea celor mai scumpe genti din lume. Geanta a fost cumparata in anul 2017, in cadrul unei licitatii din Hong Kong. Cumparatorul a ales sa ramana anonim.

Cele mai scumpe genti de firma. La fel de valoroasa este si geanta Hermes Kelly Rose Gold. Este sculptata in aur roz si decorata cu 1.160 diamante. Pretul ei se ridica la 2 milioane de dolari. Din pacate pentru curiosii cu bani multi, au fost realizate doar 12 astfel de genti, Insa asta le face sa fie si mai valoroase, pentru colectionari.

Cea de-a treia geanta scumpa din top este una produsa tot de Hermes. A fost realizata de catre designerul japonez Ginza Tanaka. Este creata din platina si are 2.000 de diamante. Piesa centrala este un diamant de 8 carate, in forma de para. Acesta poate fi detasat si purtat ca brosa. Aceasta geanta costa 1.9 milioane de dolari.

loading...