Despartire grea la Pro TV. Una dintre cele mai emblematice vedete ale postului TV a plecat dupa 25 de ani. A semnat deja cu prima TV.

Dupa 25 de ani de colaborare, Bebe Cotimanis pleaca de la Pro TV. Potrivit paginademedia.ro, actorul a semnat cu Prima TV si va fi vocea postului.

De asemenea, Bebe Cotimanis va fi auzit si la celelalte televiziuni sportive ale grupului Clever Media: Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 4 si Look 4K.

In urma cu cativa ani, Bebe Cotimanis a fost inclusiv unul dintre juratii Romanii au Talent. In plus, el a fost vocea promourilor Pro TV. De luni bune, vocea actorului nu s-a mai auzit la Pro TV, iar in locul sau, printre altii, a fost numit George Vintila, om de radio.

Cine este Bebe Cotimanis

Constantin Bebe Cotimanis s-a nascut pe data 18 februarie 1955. A jucat in filme ca Paranoia 1.0 (2004), Asfalt Tango (1996) sau Epicenter (2000).

A interpretat rolul lui „Grigore Varlam”, un interlop foarte bogat, din serialul Lacrimi de iubire, 2005-2006. In plus, actorul a facut parte si din juriul emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV.

loading...