Ieri a avut loc inaugurarea metroului din Drumul Taberei, iar evenimentul nu a fost lipsit de incidente. O tanara l-a injurat la portavoce pe seful statului, iar jandarmii au intervenit de urgenta.

Potrivit adevarul.ro, tanara care l-a injurat pe presedintele Klaus Iohannis este Oana Lovin. Ea este destul de cunoscuta in Romania datorita aparitiilor sale la diferite televiziuni de stiri. Mai mult, Oana Lovin este mereu prezenta la protestele si mitingurile promovate de conducerea PSD.

Imediat dupa ce politicienii si-au facut aparitia la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Oana Lovin a inceput sa strige: “Tradatorii natiei, uitati-i”. Apoi a pornit portavocea si a indeptat-o catre seful statului: “M**e Klaus Iohannis”, a strigat Oana Lovin.

In urmatoarele momente, Oana Lovin este inconjurata de jandarmi si au escortat-o la masina pentru a o legitima.

Potrivit sursei citate, Oana Elena Lovin se prezinta pe Facebook drept “Fata cu Sparanghel – Personalitate jurnalistica” si a inceput sa capete popularitate odata cu mitingul “anti-dictatura” din 16 mai, organizat dupa impunerea restrictiilor pe fondul pandemiei.

Prorecla “Fata cu sparanghelul” i se trage dupa ce a fost fotografiata cu un manunghi de sparanghel in Piata Victoriei in primavara acestui an.

loading...