Anna Lesko face parte din proiectul Ferma de la Pro TV. Intr-o discutie cu Viviana Sposub, cantareata i-a luat apararea lui George Burcea in cazul divortului de Andreea Balan.

In cadrul editiei Ferma de la Pro TV a fost difuzat un moment inediat. Viviana Sposub a fost cea care a deschis subiectul si i-a spus Annei Lesko ce discutie a avut cu George Burcea despre despartirea de Andreea Balan.

„Mie imi place de George, este un tip foarte ok si chiar asta vorbeam astazi cu el, ca s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau impotriva lui”, a spus Viviana.

Anna Lesko nu crede ca George Burcea a profitat de celebritatea Andreei Balan.

„Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de doua ori in viata. Dar, bai, nu-ti speli rufele in public. Artistul este artist, noi nu trebuie sa povestim oamenilor cu atata patos si sa cersim atat de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezulta ca este dezechilibrata foarte mult, dar mult de tot la nivel emotional. Eu nu cred nicio secunda ca George a stat cu Andreea sau a facut deciziile importante pentru ca a vrut sa profite de pe urma micutei. Nici vorba! Asta este ceva in capul ei! Oricum ea crede ca toata lumea profita”, a marturisit Anna Lesko, potrivit ProTv.ro.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1. In luna august a anului 2019, vedeta s-a alaturat Adelei Popescu si lui Cove la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Putina lume stie insa faptul ca Viviana este vlogger pe YouTube si cocheteaza cu muzica. Vedeta a absolvit Intact Media Academy si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Mai mult, Viviana Sposub este pasionata de muzica, a facut piant si canto vreme de 12 ani si a absolvit Liceul de Arta Stefan Luchian din Botosani ca sef de promotie. In plus, prezentatoarea a cantat in liceul intr-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

loading...