Stefan Banica Jr. este foarte mandru de fiul sau, Radu. Astazi, artistul a publicat un mesaj pe o retea de socializare, in care isi anunta fanii de reusita baiatului sau.

Zi mare in familia lui Stefan Banica Jr. Fiul sau, Radu, este student la UNATC incepand de astazi. Mandru de baiatul lui cel mare, Stefan Banica a postat un mesaj pe pagina lui de Instagra in care isi anunta fanii de reusita lui Radu.

”Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!”, a scris actorul pe contul de Instagram.

Juratul de la Antena 1 a tinut sa felicite toti candidatii care au intrat anul acesta la facultate. ”Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate ! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, a continuat juratul.

Radu a luat note mari si la Evaluarea Nationala

Stefan Banica Jr. este foarte mandru de fiul sau, Radu. In urma cu trei ani, tanarul a sustinut Evaluarea Nationala, unde s-a descurcat foarte bine.

In anul 2016, Radu si-a facut tatal mandru cu notele pe care le-a obtinut la Evaluarea Nationala, unde a luat urmatoarele note: 7,65 la Matematica si 8,65 la Limba Romana. Media generala a fost de 8,15.

loading...