Ziua de duminica, 13 septembrie, a fost cu noroc pentru un tanar din Tecuci. Acesta a ghicit toate cele 6 numere de la LOTO si a incasat marele premiu in valoare de 3,37 milioane de lei.

Marele castigator de la LOTO s-a prezentat la Loteria Romana pentru a-si ridica premiul cel mare in valoare de 3,37 milioane de lei. Este vorba despre un tanar din Tecuci, care a ghicit toate cele 6 numere.

Adrian Petrea a avut un mesaj pentru toti romanii care joaca la LOTO. „Cand veti juca la loto, ganditi-va ca veti avea sansa sa castigati. Eu va urez succes tuturor jucatorilor”, a transmis Adrian Petrea.

Castigatorul a povestit ca nu este pentru prima data cand pune mana pe un premiu la LOTO. In urma cu ceva timp, Adrian a mai castigat un premiu de categoria a III-a la LOTO 6 din 49.

Numerele pe care le-a completat chiar i-au purtat noroc, printre ele aflandu-se si data sa de nastere. Adrian sustine ca va investi o parte din cei 695.000 de euro intr-o afacere si va continua sa joace la LOTO.

Ultimul premiu 6 din 49, castigat pe 16 august

Ultima data, premiul cel mare de la LOTO 6 din 49 a fost castigat pe 16 august 2020.

Jucatorul norocos din Bucuresti are 40 de ani, este un familist convins si lucreaza in constructii. Acesta sustine ca joaca de pe 15 ani la LOTO, iar numerele care i-au purtat noroc le joaca de peste o luna si au fost alese cu ajutorul simulatorului de pe site-ul Loteriei Romane.

Conform Loteriei Romane, marele castigator sustine ca isi va cheltui banii pentru viitorul celor doi copii ai sai.

loading...