Pandemia afecteaza din ce in ce mai des televiziunile din Romania. Dupa ce Antena 1 a sistat filmarile pentru emisiunea in care Nea Marin este amfitrion, Pro TV a anuntat astazi ca Dragos Bucur a contactat noul coronavirus.

Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, este infectat cu noul coronavirus. Producatorii au luat hotararea ca toata echipa de productie, arhitectii si designerii sa intre in autoizolare.

Potrivit stirileprotv.ro, Dragos Bucur a facut o forma usoara a bolii si se simte bine. Mai mult, toata familia lui se afla in siguranta.

„Am facut o forma usoara a bolii, ca o gripă. Acum sunt impreuna cu familia si ne simtim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor sa fie bune si evident ca astept reluarea filmarilor la Visuri la Cheie.

A fost un sezon plin de emotie si mi-as fi dorit evident sa nu fie necesara acestă intrerupere, dar sunt convins ca vom trece extrem de repede si peste aceasta situatie. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca si pana acum Visuri la cheie in fiecare miercuri la Pro TV. Le doresc tuturor sanatate”, a spus Bucur, potrivit Pro TV.

Nea Marin a contactat noul coronavirus

Nea Marin a fost depistat cu noul coronavirus, in timp ce se afla la filmari la Techirghiol. Potrivit libertatea.ro, Nea Marin a confirmat informatia si a spus ca filmarile emisiunii au fist sistate.

Surse din televiziune au marturisit ca echipa de productie condusa de Mona Segal a plecat luni la Techirghiol pentru a filma o noua serie a unei emisiuni pentru Antena 1.

Din echipa faceau parte Alex Velea, Speak si Stefania, dar si Zani – fost concurent la Chefi la cutite. In a treia zi de filmari, unul dintre membrii echipei de productie care se ocupa de cazari a fost confirmat cu coronavirus.

Dupa testarea echipei, Nea Marin, dar si un operator au fost confirmati cu COVID-19. Filmarile au fost sistate, iar toata echipa a fost trimisa acasa, in autoizolare.

loading...