Cum poti urmari online Vorbeste Lumea. Emisiunea prezentata de Adela Popescu si Cove a devenit una dintre preferatele publicului din Romania. De luni pana vineri, telespectatorii ii pot urmari pe cei doi prezentatori carismatici la PRO TV, in fiecare dimineata, la 10:30.

I-a tinut locul Lora pentru o perioada, cand ea a devenit mama a doua oara. Dar acum Adela este din nou alaturi de fanii Vorbeste Lumea. Mai mult decat atat, toamna a gasit-o cu un look nou senzational. Dupa ce a aparut asa, a primit imediat reactii pozitive.

Viviana a devenit concurenta in echipa Satenilor de la Ferma

Cum poti urmari online Vorbeste Lumea de la PRO TV

Daca doriti sa urmariti in mod gratuit emisiunea de pe PRO TV, puteti urmari pe protvplus.ro. De asemenea, puteti viziona si pe voyo.ro, contra cost, de la 2.16 € + TVA / luna. Celor doi prezentatori li s-a alaturat si simpatica Viviana Sposub. Bruneta este acum concurenta in echipa Satenilor din emisiunea Ferma.

Vorbeste lumea este o emisiune de divertisment difuzata pe Pro TV, de luni pana vineri, in fiecare dimineata, de la ora 10:30. Este prezentata de Adela Popescu si Cove (Gabriel Covesanu). Emisiunea abordeaza subiecte din toate sferele de interes. De la moda, frumusete, sanatate si pana la cooking si parenting.

Cum poti urmari online Vorbeste Lumea. Fiecare emisiune aduce in platou invitati atat din lumea mondena, vedete si celebritati, artisti, dar si personalitati publice si din sfera medicala, culturala. Tonul emisiunii este unul vesel, optimist, iar sfaturile si informatiile primite se adreseaza tuturor categoriilor de interes.

Emisiunea este in direct, astfel ca din program nu lipsesc exclusivitatile si stirile de ultim moment din viata mondena a Capitalei si nu numai. Poti urmari online emisiunea prezentata de Adela si Cove, dar si cele mai interesante momente care se petrec in platoul Vorbeste lumea.

Citeste aici: Cum arata grila PRO TV in Prime-Time, pe zile

loading...