Toata lumea il cunoaste pe Constantin Dita, actorul care interpreteaza personajul Giani in serialul Las Fierbinti de la Pro TV, dar putini stiu cine este sotia lui. Artistul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Oana Raluca, femeia care i-a daruit doi copii.

Constantin Dita s-a nasscut pe data de 27 februarie 1980 si a devenit cunoscut pentru rolul Giani din serialul Las Fierbinti de la Pro TV.

Actorul a absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului in 2005.

Constantin Dita a jucat in numeroase spectacole la teatre cunoscute: Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Bulandra, Studioul de teatru Casandra, Teatrul Luni si Teatrul fara frontiera.

Cine este sotia lui Contantin Dita

Constantin Dita traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Oana Raluca si au impreuna doi copii. Oana a declarat la un moment dat ca se uita la productiile in care joaca sotul ei, dar ca nu este fana Giani, deoarece nu ii place felul in care isi vopseste parul si cum se imbraca.

Cei doi au impreuna doi copii, iar baiatul cel mare, Vladimir, a spus ca nu ar vrea sa fie actor, ci bucatar, print sau cavaler.

„Nu stiu inca daca Vladimir imi va calca pe urme sau daca are fire de artist. Deocamdata am observat ca memoreaza texte foarte ușor… Uneori facem intrecere de glume. Ce pot spune linistit e ca, deocamdata, nu e mai bun decat mine si sper sa nu fie, ca… vorba aia, o sa-mi ia painea de la gura si o sa ajung la mana lui. Glumesc, evident”, a declarat Constantin Dita pentru protv.ro.

Mai mult, actorul de la Pro TV sustine ca este romantic cu sotia sa si de-a lungul timpului s-a schimbat pentru ea. „Cum mi-am cucerit sotia? Nu pot sa fac un rezumat. Si chiar daca as incerca, ar suna a lauda si imi propun sa nu fiu genul ala de om care se ridica singur in slavi. A fost o poveste lunga si frumoasa. Am facut multe lucruri pentru ea, de la faptul ca am incercat (si incerc mereu) sa o fac sa rada ori de cate ori e trista, pana la faptul ca am acceptat sa ma schimb pentru ea, in sensul maturizarii. Si ea stie asta. Sunt multe lucruri de spus aici… Cred ca la intrebarea asta ar trebui sa raspunda ea. Daca romantic inseamna sa cumperi flori asa… fara sa fie nevoie de motive speciale sau sa programezi brusc iesiri in oras sau in afara orasului… atunci poate ca sunt un romantic, dar un romantic care nu accepta ca e romantic, un romantic mai atipic”, a mai spus actorul.

loading...