Cele mai frumoase insule din lume. Nisipul este alb, apa iti taie rasuflarea cu frumusetea ei, iar apusurile te fac sa te simti in Paradis. Cateva locuri din lume atrag anual mii de turisti. Daca planuiesti o vacanta de vis pe viitor, poti alege una dintre cele mai frumoase locatii de pe Terra.

Astazi iti oferim un TOP 3 al celor mai atragatoare destinatii. Cu siguranta nu vei regreta ca ai ales sa mergi acolo. Chiar daca te insoteste persoana iubita sau te distrezi pe cont propriu, va merita fiecare banut cheltuit. Mai mult decat atat, si cultura acestor popoare este una care merita atentia ta.

Cele mai frumoase insule din lume. Top 3 destinatii de vis

Moorea, Polinezia Franceza

Este o insula absolut uimitoare din Polinezia Franceza. Se afla la mai putin de 20 de kilometri de Tahiti. Din fericire pentru turisti, reprezinta o destinatie perfecta pentru cupluri, dar si pentru familii.

Este inconjurata de Laguna albastra, fiind cunoscuta pentru varfurile sale muntoase, dealurile luxuriante, dar si pentru plajele cu un nisip stralucitor. Resprezinta o destinatie perfecta pentru iubitorii de catarari si excursii montane. Chiar daca te cazezi pentru o perioada mai lunga, ai destule trasee la dispozitie.

Cele mai frumoase insule din lume. Pe langa plajele superbe si lagunele de vis, aici ai parte si de cascade care iti bucura privirea.

Pe partea nordica a insulei exista un golf de aproximativ 3 kilometri, numit Opunohu bay. Acest punct de atractie nu trebuie ratat daca ajungi in Moreea. Daca ai destui bani la tine, te poti bucura de cursurile de snorkeling, jet skiing sau urmarirea de balene.

Fiji

Cele mai frumoase insule din lume. Reprezinta unul dintre cele mai pitoresti arhipelaguri din Pacificul de sud. Este alcatuit din 332 de insule si insulite. Insa, doar o treime dintre ele sunt locuite, iar turismul aduce un aport imens economiei locale. Poti vedea lagune superbe, plaje cu nisip alb si numerosi palmieri.

Daca iti plac plimbarile lungi, poti urca pe dealurile impadurite si poti merge sa admiri cascadele. Cea mai cunoscuta dintre ele este cascada Tavaro.

In insula Taveuni se afla Parcul National Bouma. Aici exista o serie de trei cascade magnifice, care se termina in piscine naturale. In Fiji poti face surf, scuba diving, snorkeling sau multe alte activitati distractive.

Bali, Indonezia

Cele mai frumoase insule din lume. Bali reprezinta cea mai populara destinatie turistica din Indonezia. Conform life.ro, este si una dintre cele mai frumoase insule din lume. Acest loc este renumit printre turisti pentru istorie, spiritualitate si pentru peisajele care te fac sa te simti in Paradis.

Aceasta insula iti ofera paduri tropicale, terasamente cu plantatii de orez, dealuri vulcanice, recifuri de corali, cascade si plaje minunate. Aici poti gasi si vizita numeroase temple, variate ca forme si marimi. Sunt temple faimoase in intreaga lume pentru unicitatea lor, arhitectura, dar si istoria de sute de ani ce sta in spatele lor.

Ce poti stii sigur este ca, indiferent ce destinatie alegi din acest top, experienta va fi una de neuitat! In pofida pandemiei, turistii inca duc dorul unei vacante superbe. Poti profita de aceasta perioada si sa planuiesti din timp, alegand un loc care lasa pe oricine fara rasuflare. Nu ramane decat sa te bucuri din plin de experienta.

loading...