Fostul sot al Ancai Turcasiu a fost fotografiat, in urma cu doar cateva zile, in compania noii sale iubite. Totul s-a intamplat la nici doua luni dupa ce cantareata a anuntat divortul.

Imaginile in care fostul sot al Ancai Turcasiu apare in compania noii sale iubite au luat prin surprindere pe toata lumea. Medicul a fost fotografiat intr-un mall din Bucuresti, alaturi de o tanara blonda si un copil.

Sunata de jurnalistii de la Cancan.ro, Anca Turcasiu nu a dorit sa ofere informatii. ”Nu am disponibilitate si nu doresc sa comentez absolut nimic despre acest subiect. Multumesc pentru intelegere”, a declarat Anca Turcasiu pentru sursa citata.

Artista a anuntat desprartirea de Cristian Goergescu pe Facebook, in urma cu 2 luni. ”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l-am ales sami fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat! Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie! Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului! Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui!”, a scris artista pe Facebook.

Cantareata a fost casatorita de 22 de ani cu Cristian Georgescu, de profesie medic stomatolog, pasionat de sport, pe care l-a cunoscut in America si care a reusit sa-i fure inima. In mai putin de un an s-au casatorit.

Potrivit unica.ro, in perioada in care cei doi s-au cunoscut, Anca Turcasiu se recupera dupa o dureroasa dezuluzie in dragoste. Artista a avut o relatie cu solistul Ghorghe Gheorghiu, iar in ciuda diferentei de varsta de 16 ani, au trait o frumoasa poveste de dragoste.

Anca Turcasiu si Gheorghe Gheorghiu s-ar fi despartit din cauza infidelitatii cantaretului.

Sursa foto: Cancan.ro

loading...