Un nou scandal a luat amploare in Romania, dupa ce interpreta de muzica populara Codruta Filip a fost angajata la Ministerul Sanatatii. Mai mult, ea a devenit consilier debutant la Directia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister.

Dar cine este Codruta Filip? Pe langa muzica populara, Codruta Filip a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi si un master in Drept European.

Mai mult, postul din Ministerul Sanatatii a a fost obtinut in urma unui interviu unde Codruta Filip a obtinut un punctaj de 89,33.

Codruta Filip este logodita cu cantaretul de muzica populara Valentin Safira, care prezinta si o emisiune TV. Cei doi s-au cunoscut la Kanal D, in platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir.

”Atunci cand te trazneste, te trazneste, nu mai este nici o sansa, nu am crezut lucrul asta niciodata. M-am indragostit de ea intr-o secunda si am uitat de tot in acele clipe, nu mi s-a intamplat acest lucru niciodata, mai ales ca eu am mai avut pana acum relatii si ea stie acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea si mi-am zis in gand: «Doamne ce fata frumoasa si simpla, asa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo doua luni si un pic de capul ei pentru ca s-a lasat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu intelegi ca o sa fii nevasta mea?»”, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

loading...