Dorian Popa este unul dintre cei mai in voga artisti romani. Are zeci de concerte lunar, iar canalul sau de YouTube numara peste 1,8 milioane de abonati. Cea care se ocupa de conturile sale de socializare este o tanara pe nume Cori si cu ajutorul careia a ajuns la succesul din online.

Dorian Popa a devenit celebru in Romania dupa ce a facut parte din distributia serialului Pariu cu viata de la Pro TV. Dupa ce acest proiect s-a incheiat, artistul a inceput o cariera in muzica pe cont propriu, iar lucrurile au escaladat intr-un mod pozitiv.

Artistul si-a inceput activitatea pe YouTube din anul 2017, iar de atunci a reusit sa adune pe canalul sau peste 1,8 milioane de abonati. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara Cori, tanara care se ocupa de tot ce tine de aparitiile sale de pe retelele de socializare.

Cori apare in primul vlog postat de Dorian Popa pe canalul sau de YouTube. Cei doi s-au filmat intr-un magazin de electronice, in timp ce cauta un trepied pentru telefonul mobil pentru a se filma singuri.

Cei doi petrec foarte mult timp impreuna, avand in vedere ca pe canalul artistului se poateaza aproape zilnic. Cori este PR, editor si social media expert, potrivit descrierii sale de pe contul personal de Instagram.

Cati bani castiga Dorian Popa din YouTube

Si-a construit o casa si si-a cumparat o masina de 120.000 de euro. Dupa ce si-a prezentat pe YouTube noile achizitii, Dorian Popa a primit un mare val de critici din partea celor care il urmaresc.

Drept raspuns, artistul a decis sa-si publice datele din ultima luna din contul sau de YouTube. Din imagine se poate observa faptul ca Dorian Popa a incasat, in ultimele 28 de zile, pentru 21,8 milioane de vizualizari suma de 10.092 de dolari.

loading...