Rivala Elenei Ceausescu. Cine este femeia pe care o ura de moarte? Cu toate ca s-a aflat despre amantii numerosi si celebri ai Elenei, putina lume stie ca sotia lui Ceausescu suferea cumplit de gelozie. Una dintre cele mai frumoase actrite din perioada comunismului este femeia care a devenit tinta Elenei.

Citeste si: Elena Ceausescu pe litoral. Ce faceau toti barbatii cand aparea in costum de baie

Invidia si ura au cuprins-o pe Elena Ceausescu. Le-a ordonat responsabililor din domeniul cinematografiei sa nu-i mai acorde niciun rol si i-a interzis accesul in televiziune. Chiar daca unii credeau ca aceasta situatie a fost cauza strict de gelozia feminina, se pare ca se mai ascundea ceva in aceste reactii dure.

Rivala Elenei Ceausescu. Cine este femeia pe care o ura de moarte

Violeta Andrei era sotia fostului ministru de Externe Stefan Andrei. Ea a trezit invidia Elenei Ceausescu, dupa ce cuplul de dictatori au inceput sa faca presiuni asupra lui Stefan Andrei. Il doreau drept ginere, dar el a ales sa ramana alaturi de iubita lui sotie.

Citeste aici: Legatura nebanuita dintre Elena Ceausescu si Gregorian Bivolaru. Decizia care a schimbat tot

Violeta Andrei este cunoscuta din filmele ca „Saltinbancii”, „Un august in flacari” sau „Veronica se intoarce”. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, iar in anul 1965 si a debutat la Teatrul Giulesti, actualul Teatru Odeon. Apoi a jucat pe scena Teatrului Lucia Sturdza Bulandra din Capitala.

Rivala Elenei Ceausescu. In cinematografie a debutat in 1966, cu filmul „Golgota“ si a jucat in peste 60 de pelicule romanesti, dar si in filme straine. A inregistrat zeci de cantece la radio, are un disc numit „Muzica din film – Violeta Andrei“ si a cantat pentru coloana muzicala a filmelor „Veronica“ si „Veronica se intoarce“ .

S-a casatorit inca din facultate cu Stefan Andrei, care era cu zece ani mai in varsta decat ea. Din pacate, in 1990 a fost indepartata din Teatrul Bulandra.

Citeste aici: Miracolul de la Ostrov. Visul premonitoriu al Elenei Ceausescu

„Pe Elena Ceausescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodata cu ea, am dat mana, atata tot. Ea ma ura, pur si simplu, eram persona non grata”, a declarat recent Violeta Andrei, conform clickpentrufemei.ro.

Rivala Elenei Ceausescu. „Am tinut foarte mult sa ma marit fecioara, n-as fi conceput altfel. Eu si Stefan ne-am iubit ca doi nebuni 53 de ani… Ne-au legat comunicarea si dragostea frumoasa, romantica, lipsita de interes, transformata treptat intr-o prietenie”, a povestit actrita.

Citeste aici: Amantii Elenei Ceausescu. Secretele rusinoase din viata sotiei lui Nicolae Ceausescu

„Devii sotie, amanta, iubita, sora, mama, infirmiera si il ingrijesti pana in ultima clipa ca pe un copil mic. Cu o seara inainte de a muri, am discutat vreo ora despre razboiul din Ucraina, era foarte lucid. A fost un om deosebit, rafinat si boem”, a adaugat Violeta Andrei.

loading...