Horoscop femei 2020. Ele sunt femeile din zodiac care au lumea la picioare. Sunt extraordinare, destepte si frumoase, orice barbat intoarce capul dupa ele. Cine sunt norocoasele? Se detaseaza cu usurinta de alte zodii si raman mereu in frunte, conducandu-i pe ceilalti.

Horoscop femei 2020. Care sunt cele mai frumoase si mai destepte zodii

Femeia Sagetator

Aceasta sta foarte bine la capitolul inteligenta. Este de o istetime rar intalnita, iar ideile ei curg pe banda rulanta. Reuseste mereu sa gaseasca solutii cand totul pare pierdut. Secretul ei este ca nu renunta vreodata si nu se da inapoi de la edort. Se detaseaza cu usurinta de alte femei din jurul ei.

Femeia Capricorn

Horoscop femei 2020. Este cea mai eleganta femeie din zodiac. Nimeni nu stie mai bine ca ea regulile vestimentare, precum si pe cele beauty. Are grija de fiecare data sa se afiseze in societate in cea mai buna varianta a ei. Asta inseamna ca nu iese niciodata nearanjata din casa.

Citeste si: Horoscop culori luna septembrie. Ce nuante iti aduc noroc in 2020

Aceasta zodie stie foarte bine cum sa isi scoata in evidenta calitatile fizice. Are multa incredere in ea si isi iubeste la nebunie corpul. Este foarte sigura pe ea, iar asta ii atrage pe barbatii din jurul ei. Este insetata de cunoastere si are o cultura generala bogata. Reuseste mereu sa ii impresioneze pe ceilalti. Isi stabileste tinte clare, pe care le indeplineste de fiecare data.

Femeia Pesti

Horoscop femei 2020. Este o zodie delicata, frumoasa si feminina. Farmecul ei nu trece neobservat. Chiar si atunci cand mai sunt in jurul ei zeci de femei, ea tot iese in evidenta. Trasaturile ei cuceresc inima oricui de la prima vedere. Este si foarte desteapta, ba chiar are o istetine peste medie.

Citeste si: Horoscopul increderii 2020. Care barbat din zodiac spune mereu adevarul in relatie

Reuseste sa observe cu usurinta lucruri pe care altii nu le vad. Are o minte ascutita si profunda si depaseste multe provocari ale vietii. Chiar si cand pare doborata de greutati, se ridica la loc, si mai puternica, scrie divahair.ro.

loading...