Nimeni nu mai da de cateva saptmani bune de Adriana Iliescu, supranumita si cea mai batrana mama din Romania. Se pare ca ultimele probleme din viata ei au afectat-o pe fosta profesoara.

Fost profesor universitar de profesie, Adriana Iliescu a devenit celebra in intreaga lume dupa ce a adus pe lume, la 67 de ani, o fetita, in urma unei fertilizari in vitro.

Se intampla in ianuarie 2005, atunci cand s-a nascut Eliza, iar Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai varstnica femeie din lume care a dat nastere unui copil.

Adriana Iliescu a ocupat aceasta pozitie pana pe 29 decembrie 2006, atunci cand Maria del Carmen Bousada din Spania a nascut un copil la 66 de ani si 358 de zile.

La 82 de ani, fostul profesor universitar se confrunta cu probleme serioase si nu ar sta deloc bine din punct de vedere financiar. Adriana Iliescu se judeca de ani buni pentru o parcela de teren din localitatea Balcesti, judetul Valcea, cu rudele sale.

Pe data de 19 iunie 2020, Adriana Iliescu a pierdut procesul si a fost executata silit. Potrivit gandul.ro, ea a trebuit sa plateasca suma de 1500 de lei cheltuieli de judecata catre ruda sa, Radulescu Maria, plus toate cheltuielile aferente executarii silite.

Nimeni nu a mai vazut-o de saptamani bune

De aproape o luna, Adriana Iliescu este de negasit. Jurnalistii din Romania au incercat sa ia legatura cu fostul profesor universitar, dar nu au reusit. Vecinii din Drumul Taberei spun ca in ultima perioada nu au mai vazut-o pe mama Elizei. Ei iau in considerare scenariul ca cea mai batrana mama din Romania s-ar simti rau.

In plus, Adriana Iliescu ar avea probleme financiare in ultima perioada, iar telefoanele ar fi suspendate pentru neplata.

“Nu stim ce se intampla cu dansa. Am inteles ca ar avea telefoanele taiate pentru neplata, asa zicea o vecina zilele trecute. Pe afara nu am mai vazut-o de 2-3 saptamani, desi dansa iese la magazin. Poate se simte rau, cine stie. Pe fata am mai vazut-o. Daca se intampla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O sa ne interesam”, a spus o vecina de-a Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Vecinii au confirmat zvonurile. Ce s-a intamplat cu Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania?

Ce pensie are Adriana Iliescu. Ce profesie a avut cea mai batrana mama din Romania

loading...