Pensie Adriana Iliescu. A socat toata Romania cand a devenit cea mai batrana mama din tara. Din fericire, Adriana Iliescu inca este alaturi de fetita ei, Eliza. Din pacate insa, cele doua se gospodaresc dintr-o pensie mica. A muncit ani de zile ca profesor universitar, a scris si carti pentru copii, dar acum isi dramuieste fiecare leu. Se gandeste in fiecare zi la ceea ce se va intampla cu Eliza, dupa ce ea nu va mai fi.

In data de 29 decembrie 2006, Adriana Iliescu devenea cea mai batrana mama. A dat nastere unui copil, la varsta de 66 de ani si 320 zile. Eliza Maria a primit si prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supravietuit sarcinii. Sarcina a aparut in urma fertilizarii in vitro, astfel ca fetita nu este chiar fiica biologica a fostei profesoare.

Pensie Adriana Iliescu. Cati bani primeste, de fapt, de la stat

Adriana Iliescu primeste lunar suma de 2.000 de lei. Cu toate acestea, reuseste cumva sa treaca de la o luna la alta. Face sacrificii si a invatat-o si pe Eliza sa se gospodareasca asa cum trebuie. Chiar daca ii este greu, cea mai batrana mama din Romania nu se plange. Ba dimpotriva, considera ca sunt alti oameni mult mai necajiti decat ea.

Pensie Adriana Iliescu. „Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. (…) Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu”, a declarat Adriana Iliescu, conform fanatik.ro.

„Daca nu apare vreo boala, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei”, a mai adaugat Adriana Iliescu. 

loading...