Nici bine nu a inceput sa fie difuzata emisiunea Ferma, ca s-au aflat deja primele nume ale concurentilor eliminati. Show-ul se bucura de un real succes la Pro TV, iar competitia este acerba.

Emisiunea Ferma de la Pro TV a inceput sa fie difuzata pe post de doua zile. Filmarile au inceput cu mai multe saptamani in urma, iar din aceasta cauza au inceput sa se afle informatii din culise.

Potrivit cancan.ro, primii concurenti eliminati de la Ferma sunt pilotul de raliuri Octavian Ciovica, George Burcea, Anda Adam si Andreea Antonescu. Se pare ca aceasta competitie nu tine cont de celebritate, iar cei mai slabi parasesc productia de la Pro TV.

Unde se filmeaza Ferma

Filmarile au loc in Cocani, judetul Dambovita, intr-o ferma din mijlocul padurii. Mai mult, in acelasi loc s-a filmat si primul sezon, prezentat de Iulia Vantur. Legenda spune ca aici, in urma cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Nita Lemnaru.

Acesta si-a construit o gospodarie impreuna cu sotia lui, dar proprietatea a fost luata in posesia statului si transformata intr-un ocol silvic. Pana la urma, ferma a fost retrocedata urmasilior lui Nita, dar, din pacate, constructia s-a degradata odata cu timpul.

Cum poti urmari online Ferma – Oraseni vs. Sateni, sezonul 5, de la PRO TV

Multi telespectatori isi doresc acum sa poata urmari si online emisiunea lor preferata de la TV. Ferma a inceput in data de 8 septembrie, fiind prezentata tot de MIhaela Radulescu. Apoi va fi difuzata de trei ori spre saptamana: martea de la 21:30, miercurea de la 22:30 şi joia de la 21:30.

Daca doriti sa urmariti in mod gratuit emisiunea de la PRO TV, puteti urmari pe protvplus.ro, ori pe contul oficial de Youtube al emisiunii. De asemenea, puteti viziona si pe voyo.ro, contra cost, de la 2.16 € + TVA / luna.

loading...