Cum poti urmari online Ferma. Noul sezon de la PRO TV, numarul 5, se anunta a fi cel mai incendiar de pana acum. Printre vedetele care isi vor masura puterile se numara George Burcea, Anna Lesko, Alina Puscau si Anda Adam. Regulile sunt complet schimbate fata de sezoanele anterioare.

Sezonul anterior a facut furori in toata tara. Mai mult decat atat, doi concurenti si-au unit destinele dupa emisiune: Brigitte Sfat si Florin Pastrama. Scene socante sau interzise minorilor au adus un rating de exceptie pentru sefii din Pache Protopopescu. Posibil ca acesta sa fie si motivul continuarii cu un nou sezon.

Cum poti urmari online Ferma – Oraseni vs. Sateni, sezonul 5, de la PRO TV

Multi telespectatori isi doresc acum sa poata urmari si online emisiunea lor preferata de la TV. Ferma a inceput in data de 8 septembrie, fiind prezentata tot de MIhaela Radulescu. Apoi va fi difuzata de trei ori spre saptamana: martea de la 21:30, miercurea de la 22:30 şi joia de la 21:30.

Daca doriti sa urmariti in mod gratuit emisiunea de la PRO TV, puteti urmari pe protvplus.ro, ori pe contul oficial de Youtube al emisiunii. De asemenea, puteti viziona si pe voyo.ro, contra cost, de la 2.16 € + TVA / luna.

Cine sunt primii concurenti eliminati la Ferma: Sateni vs. Oraseni

Prima editie din noul sezon a inceput si cu un scandal. Gabi Toader din Echipa Satenilor a fost votat de colegii lui pentru eliminare, iar din Echipa Orasenilor cea care a plecat a fost Giulia Nahmany.

Cum poti urmari online Ferma. George Burcea a declarat la testimoniale ca, adevatul motiv al eliminarii lui Gabi a fost comportamentul lui inadecvat. Injuraturile constante i-ar fi deranjat pe colegii din echipa.

Unde se filmeaza, de fapt, Ferma de la Pro TV. Locul tinut secret pana acum de producatori

Emisiunea Ferma se va difuza incepand cu data de 8 septembrie la Pro TV. Potrivit click.ro, filmarile au loc in Cocani, judetul Dambovita, intr-o ferma din mijlocul padurii.

Cum poti urmari online Ferma. Mai mult, in acelasi loc s-a filmat si primul sezon, prezentat de Iulia Vantur. Legenda spune ca aici, in urma cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Nita Lemnaru.

Acesta si-a construit o gospodarie impreuna cu sotia lui, dar proprietatea a fost luata in posesia statului si transformata intr-un ocol silvic. Pana la urma, ferma a fost retrocedata urmasilior lui Nita, dar, din pacate, constructia s-a degradata odata cu timpul.

loading...