Anca Dumitra, actrita care interpreteaza personajul Gianinei din serialul Las Fierbinti a izbucnit in lacrmi la Pro TV. Invitata la emisiunea lui Catalin Maruta, vedeta a avut parte de surprize inedite din partea colegilor, iar mesajul parintilor a facut-o sa lacrimeze.

A fost sarbatoare in echipa Las Fierbinti. Anca Dumitra, interpreta personajului Gianina, a implinit pe 31 august 33 de ani, iar Catalin Maruta si colegii lui de emisiune i-au facut cele mai frumoase surprize.

Frumoasa actrita a fost luata prin surprindere in momentul in care Catalin Maruta i-a arata o filmare in care apar parintii ei si ii ureaza La multi ani. Cu ochii in lacrimi, Anca Dumitra a marturisit ca este extrem de emotionata si nu se astepta la acest moment.

“Nu imi vine sa cred. S-a lucrat inainte la mine, iar acum imi strici machiajul. Nu-mi vine sa cred, nu stiam nimic. M-ai emotionat profund. Aveam in plan sa vorbim despre cu totul altceva, mai putin sa-i vad pe ai mei”, a spus vizibil emotionata Anca Dumitra.

Cine este Anca Dumitra

Anca Dumitra este o actrita romanca de film si teatru. S-a nascut pe 31 august 1987 la Craiova si a absolvit Universitatea de Arte Teatrale si Cinematografie în 2009.

In 2009, ea joaca primul rol in filmul Copilaria lui Icar. Alte roluri notabile in filme: Unde dai si unde crapa (2012), Las fierbinti (2012-2020), Doing Money (2018).

Joaca pe scena teatrului ”Teatrul de Comedie ” din București, iar intre anii 2009 – 2011 a absolvit cursurile de master in arta actorului la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografie.

Cu cine se iubeste, de fapt, Gianina din Las Fierbinti in viata reala

Cati bani castiga, de fapt, Gianina pentru un episod din Las Fierbinti

loading...