Lista iubiti Gina Pistol. Este una dintre cele mai dorite femei din Romania. Prezentatoarea Chefi la Cutite si Asia Express a reusit sa ii cucereasca pe telespectatorii Antena 1. Insa, farmecele ei se pare ca au functionat de minune si cand vine vorba de Smiley. S-au ferit o perioada buna de ochii presei, dar acum nu se mai ascund.

Se iubesc de mai bine de trei ani, iar acum se spune ca Gina se pregateste sa devina mama pentru prima oara. Cea mai cunoscuta relatie a lui Smiley a fost cea cu Laura Cosoi, iar preferinta pentru blonde pare ca a ramas aceeasi. Cantaretul a inceput sa posteze cu mandrie poze in care apare alaturi de iubita lui.

Lista iubiti Gina Pistol. Cu cine s-a iubit vedeta Antena 1, inainte de Smiley

Gina Pistol a ajuns la 38 de ani, dar nu pare sa se pregateasca prea curand pentru nunta. A mai suferit in trecut dezamagiri in dragoste, dar ea considera ca iubirea poate fi libera, nu constransa de un act.

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani. Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau”, declara Gina Pistol intr-un interviu.

Lista iubiti Gina Pistol. Primul nume celebru din showbiz cu care s-a iubit a fost Codin Maticiuc. Cei doi au format un cuplu timp de noua luni. A urmat relatia cu afaceristul Nicola, o poveste presarata cu despartiri si impacari. Alti barbati care i-au cucerit inima frumoasei vedete au fost Bogdan Ivanov, Ciprian Marica si Mihai Radut.

Toate relatiile ei au fost mereu cat se poate de discrete. Atunci cand a inceput o relatie cu Alin Cocos, multi au crezut ca vor ajunge in fata altarului. Din pacate insa, iubirea s-a stins, iar cei doi s-au despartit civilizat. Cand a inceput povestea cu Smiley, Gina a reusit sa tina totul ascuns timp de cativa ani chiar. Acum pare in sfarsit ca si-a gasit partenerul ideal.

loading...