La doar cateva luni dupa despartirea de Lidia Buble, se pare ca a rasarit, din nou, soarele pe strada lui Razvan Simion. Matinalul de la Antena 1 a fost fotografiat in vacanta din Turcia alaturi de o tanara misterioasa.

Relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion s-a destramat, iar acum cei doi isi continua viata.

Chiar matinalul de la Antena 1 a fost cel care a anuntat separarea lor: “Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe mine pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost. Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept. Viata frumoasa, sufletel”.

In urma cu cateva zile, Razvan Simion a fost fotografiat in compania unei domnisoare, in vacanta din Turcia. Scena s-a petrecut in Istanbul, unde cei doi au fost surprinsi intr-un hotel de cinci stele, situat in cartierul Besiktas, potrivit libertatea.ro.

Contactat telefonic de sursa citata, Razvan Simion a ezitat sa ofere informatii si chiar a incercat sa lase impresia ca nu isi aduce aminte unde a fost pe data de 29 august, atunci cand au fost facute fotografiile.

Mai mult, vedeta Antena 1 a sugerat ca apare in imagini alaturi de fiica lui, Iana. Cu siguranta nu e vorba de adolescenta, avand in vedere ca tunsoarea si apectul fizic al tinerei misterioase nu se potriveste cu cel al unei adolescente de 16 ani.

loading...