Creatura care i-a ingrozit pe multi. Oamenii au crezut ca este doar o gramada de par sau un animal, dar au fost socati cand au aflat adevarul. Un barbat a vazut iesind dintr-un perete ceea ce parea un animal cu blana murdara.

Asa credea el, cel putin. A luat un bat si a atins creatura misterioasa. Atunci s-a declansat infernul. Aproape a lesinat de spaima si de uimire. Nu ar fi visat asta nici in cele mai negre cosmaruri, scrie realitatea.net.

Creatura care i-a ingrozit pe multi. Credeau ca este doar o gramada de par, dar era un cosmar

Blana s-a dovedit a fi, de fapt, o multime de insecte care au inceput sa misune in toate partile. Daddy Longlegs se numesc acestea in engleza si sunt arahnide. Chiar daca seamana cu paianjenii, nu sunt aceeasi specie.

Motivul pentru care aceste insecte se strang in astfel de grupuri bizare este nevoia de protectie. Asa pot speria cu succes pradatorii.

Creatura care i-a ingrozit pe multi. Spre deosebire de paianjeni, Daddy Longlegs nu au abdomene separate, ci doar un singur abdomen. De asemenea, au doar doi ochi, in vreme ce paianjenii au 3-4 perechi de ochi. Nu sunt insecte veninoase si nu creeaza panza precum paianjenii. In afara de protectie, formarea acestui grup bizar le asigura si caldura necesara pentru supravietuire.

Creatura care a ingrozit milioane de oameni. Ce este, de fapt, aparitia bizara

Aparitie bizara in casa. Ce este, de fapt, creatura care a ingrozit milioane de oameni? Pare parca venita dintr-un film de groaza. Cu toate acestea, este cat se poate de reala. Pare sa fie o creatura cu par si tentacule. Poza cu ea a devenit imediat virala. Multi au spus ca ar da foc casei, daca ar gasi asa ceva.

Imaginea a rupt internetul in doua, mai ales ca putini au vazut asa ceva in viata lor. Cu toate ca are un aspect terifiant, se pare ca este vorba despre o insecta chiar des intalnita in Asia si in Australia. Nici nu este de mirare, caci acel continent este faimos pentru animalele ciudate. Citeste AICI toata povestea.

loading...