Adelina Pestritu a fost infectata cu COVID-19. Vedeta a postat un filmulet pe Instagram, in care le explica fanilor ce s-a intamplat. Bruneta spune ca a intrat in contact cu o persoana infectata, apoi la cateva zile si-a pierdut gustul si mirosul.

Momente grele pentru Adelina Pestritu. Vedeta a fost confirmata cu noul coronavirus, iar acum este internata intr-un spital din Bucuresti. Sotul ei, Virgil Steblea, a fost testat negativ.

“Din pacate, zilele trecute, am intrat in contact cu un bolnav de Covid, iar dupa ce au aparut primele simptome, am ramas fara gust si fara miros. Am facut un test, testul a iesit pozitiv, iar acum ma aflu in parcarea spitalului. Astept sa fiu internata. Cei din familia mea vor fi testati, respectiv Zeni, bunicii. Sotul a iesit negativ. Va tin la curent”, este mesajul transmis de Adelina Pestritu.

Si-a pierdut gustul si mirosul

Primele simptome au fost pierderea gustului si a mirosului, apoi vedeta si-a facut testul si a iesit pozitiv.

”Nu am stiut ca persoana respectiva este infectata cu Covid. Eu mi-am facut testul dupa ce am ramas fara gust si fara miros. Am mancat o ciocolata si simteam ca mananc hartie. Starea mea de sanatate este deocamdata buna. Asta e. Nu putem sa prevedem aceste episoade din viata noastra.

Vreau sa va mai spun un lucru: imi este teama pentru mine si pentru ai mei dar am incredere ca totul va fi bine”, a mai completat vedeta.

Mai mult, Adelina este optimista si crede ca este foarte greu sa te protejezi contra acestui virus: ”Nu-mi place situatia, dar asa e in viata. Oricat te feresti de ceva, ti se poate intampla. Virusul nu iarta pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar daca mai putin activa, dar simt ca vor veni si zile mai bune!

loading...