Au indeput deja filmarile pentru noul sezon Ferma de la Pro TV. Show-ul se va difuza incepand din 8 septembrie, iar prezentatori sunt Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan.

Emisiunea Ferma se va difuza incepand cu data de 8 septembrie la Pro TV. Potrivit click.ro, filmarile au loc in Cocani, judetul Dambovita, intr-o ferma din mijlocul padurii.

Mai mult, in acelasi loc s-a filmat si primul sezon, prezentat de Iulia Vantur. Legenda spune ca aici, in urma cu un secol, se ascundea un haiduc, pe nume Nita Lemnaru.

Acesta si-a construit o gospodarie impreuna cu sotia lui, dar proprietatea a fost luata in posesia statului si transformata intr-un ocol silvic.

Pana la urma, ferma a fost retrocedata urmasilior lui Nita, dar, din pacate, constructia s-a degradata odata cu timpul.

Cine este Cristian Bozgan

Cristian Bozgan a prezentat si sezonul din 2019, dar putina lume stie cine este el de fapt, pentru ca a stat departe de lumina reflectoarelor. Cristian Bozgan are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si strainatate.

Prezentatorul de la Pro TV este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Acesta stie toate strategiile pentru a supravietui in orice mediu, inclusiv paduri.

Mai mult, Cristian este un lider in adevaratul sens al cuvantului, poate da sfaturi pertinente, sa invete si sa motiveze oamenii atunci cand au nevoi.

loading...