Ce inseamna cand visezi pisici. Este un animal iubit de milioane de oameni. Inca din cele mai vechi timpuri, pisica a fost considerata punte de legatura intre lumea spiritelor si lumea noastra. Egiptenii o venerau ca pe o zeitate. Au fost si vremuri grele pentru pisici. Au fost arse de vii atunci cand se credea ca sunt intruchiparea Diavolului.

Chiar si asa, aceste animale nu au lasat niciodata pe cineva indiferent. Se intampla sa visezi pisici si nu esti sigur ce inseamna asta? Putina lume stie ca atunci cand apare acest simbol in somn, are legatura cu latura feminina interioara. Chiar daca esti barbat sau femeie, acest lucru este valabil si pentru tine.

Ce inseamna cand visezi pisici. Dictionarul viselor

Daca iti apare o pisica in vis, poate fi un semn de independenta. Chiar daca este doar una sau sunt mai multe, iese la iveala latura noastra feminina. Insa, pisica poate fi si un semn rau. Este, pana la urma, un pradator, care isi pandeste viitoarea hrana.

Visul iti poate atrage atentia asupra unui pericol ascuns. De asemenea, poate fi si o nevoie de stabilitate, intr-o perioada haotica si confuza. Daca pisica miauna in vis, inseamna ca cei din jur va barfesc pe la spate. Daca se scarpina sau musca, va vor dezamagi prietenii in curand. Daca pisica din vis doarme linistita, veti avea noroc in dragoste.

Ce inseamna cand visezi pisici. Pisicile mai sunt si simbolul unor fantezii amoroase. O pisica neagra in vis semnifica teama cu care va confruntati. O pisica moarta va anunta ca un dusman din viata reala va lasa in sfarsit in pace. Insa, daca animalul moare in timpul visului, trebuie sa va eliberati sentimentele.

O pisica agresiva inseamna ca veti fi tradat de o persoana de incredere. Daca va zgarie, va veti certa aprig cu o persoana de sex opus. Daca esti femeie si visezi o pisica, poate fi o dorinta ascunsa de redescoperire a sexualitatii si a independentei.

loading...