Salariu Sorin Bontea. Cei trei Chefi, Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu, bagau spaima in concurenti cand apareau ca jurati ai emisiunii Masterchef. Au lasat PRO TV in spate si au inceput Chefi la Cutite la Antena 1, in 2016. Putini se asteptau ca emisiunea sa aiba un asemenea succes nebun. Milioane de romani asteapta cu sufletul la gura sa vada fiecare editie.

Sute de concurenti vin sa gateasca LIVE, urmand ca verdictul sa fie dat de Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu. Gina Pistol este cea care prezinta emisiunea, spre deliciul fanilor. Cei care primesc cel putin doua cutite din partea juratilor, merg in etapa urmatoare. Dupa proba comuna, fiecare Chef isi alege cate 6 concurenti pentru echipa finala. Apoi incepe marea batalie.

Salariu Sorin Bontea. Cati bani primeste, de fapt, pentru Chefi la Cutite

Sorin Bontea are de acum incolo un mare avantaj in fata publicului. Cu toate ca parea sa fie cel mai serios dintre Chefi, Bontea i-a castigat pe romani de partea lui la Asia Express. A ajuns pe primul loc in marea finala, alaturi de Razvan Fodor, iar umorul lui a avut succes garantat.

Nu stim daca acest lucru a cantarit sau nu pentru sefii de la Antena 1, dar se pare ca el primeste cel mai mare salariu de la Chefi la Cutite.

”Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, au dezvaluit niste surse de incredere pentru playtech.ro.

Sotia lui Sorin Bontea. Cum arata, de fapt

Salariu Sorin Bontea. „Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune“, declara Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

VEZI AICI CUM ARATA SORIN BONTEA IN ZIUA NUNTII.

loading...