Fiica lui Crin Antonescu. Fostul candidat la alegerile prezidentiale s-a retras din politica in urma cu patru ani. Se pare ca acum prefera linistea caminului, caci nu mai are surse de venit sau activitati de orice fel.

Cea care aduce venituri in casa este sotia lui. Adriana Valean ocupa functia de europarlamentar, din care castiga 7.000 de euro pe luna. Alaturi de ea, Crin Antonescu si-a putut reface viata sentimentala.

Putina lume stie ca fostul PNL-ist ascunde o drama oribila, dupa ce fosta lui sotie s-a sinucis in anul 2004. Aura s-a aruncat de la etaj, in timp ce toti cei din casa dormeau. Crin si Aura au avut impreuna o fiica, pe nume Irina.

Fiica lui Crin Antonescu. Cum arata Irina si cu ce se ocupa

Fata a ramas in grija tatalui ei, iar acum s-a transformat intr-o tanara superba. Atrage toate privirile in Anglia, caci acolo a plecat la studii. Fata lui Crin Antonescu este studenta la University of King din Anglia.

Pentru studiile, tatal scoate din buzunar 25.000 de euro pe an. La aceasta taxa se mai adauga rechizitele si alte cheltuieli.

Fiica lui Crin Antonescu. Crin Antonescu este fost senator si presedinte al Comisiei Parlamentare pentru Revizuirea Constitutiei. Atunci cand s-a retras, toata lumea se astepta ca el sa se intoarca in invatamant. Fostul membru PNL si-a depus ultima declaratie de avere la incheierea mandatului de senator.

Mai precis, la data de decembrie 2016. Atunci a trecut la venituri anuale suma de 60.310 lei, care reprezenta indemnizatia castigata in Senat.

Fiica lui Crin Antonescu atrage toate privirile

Fiica lui Crin Antonescu. Din declaratiile de avere ale Adinei Valean, completate in 2018 si 2019, nu mai apare nici un venit completat în dreptul lui Crin Antonescu. Fiica fostului politician nu pare sa duca insa grija zilei de maine.

Irina se pozeaza adesea in ipostaze care ar atrage invidia multor tineri. Pictorialele ei au un succes nebun pe retelele de socializare, acolo unde are sute de admiratori, scrie impact.ro. Cu siguranta Irina are o relatie foarte buna cu tatal ei, mai ales pentru ca i-a unit o astfel de tragedie.

loading...