Misterul “disparitiei” lui Mihai Gadea de la emisiune a fost deslusit. Vedeta Antena 3 a lipsit aproape o luna de la emisiune, iar cu aceasta ocazie foarte multe speculatii au inceput sa apara in spatiul public.

Mihai Gadea a lipsit cateva saptamani de la emisiunea pe care o prezinta la Antena 3. Se pare ca a fost vorba doar despre o vacanta, iar speculatiile aparute in spatiul public au fost desfiintate.

Potrivit wowbiz.ro, realizatorul TV incepe sa prezinte din nou emisiunea Sinteza Zilei indepand de luni, 31 august, de la ora 21.00.

„Luni, 31 august, ultima zi de vara. Dar, oare va fi si ultima zi a cabinetului Orban? Indiferent daca pica sau nu Guvernul, nu conteaza cine pleaca! Conteaza cine vine! Mihai Gadea revine in ziua motiunii in fata natiunii. De la ora 21.00, la Sinteza zilei”, a fost anuntul facut de Antena 3.

S-a spus ca s-ar fi certat cu familia Voiculescu

In urma cu cateva zile, jurnalistul Goerge Ripa a publicat un mesaj pe pagina de Facebook, in care vorbeste despre disparitia lui Mihai Gadea din ultimele saptamani de la Antena 3.

„Stiu ca v-a scapat treaba asta, dar de asta sunt eu aici. Mihai Gidea, vedeta postului A3, nu a mai aparut pe sticla de aproximativ o luna. O sursa din A3 imi spune ca in ultimii 10 ani nu a lipsit niciodata atat de mult si ca cel mai mult isi lua concediu 2 saptamani. Lipsa lui e cu atat mai ciudata cu cat suntem la o luna de alegerile locale si deja in pregatirea parlamentarelor. Adica fix perioada in care cresc ratingurile. Si conturile. Aceeasi sursa imi spune ca nici macar la nivelul managementului din A3 nu se stie nimic si ca oamenii sunt ingrijorati. Exista insa doua teorii, ambele cu parfum de credibilitate.

  1. S-a certat cu familia Voiculescu.
  2. S-a certat cu Adrian Ursu, cel care de ceva vreme este no. 1 in post. In locul lui Gidea. Pana acum, treaba statea asa: Ursu decidea tot de dimineata pana la 19:00, iar dupa 19:00 politica editoriala era facuta de Gidea. Doar ca ceva s-a intamplat si Mihaita a iesit din peisaj”, a scris George Ripa pe pagina sa de socializare.
loading...