Luis Lazarus. Cum arata acum si cu ce se ocupa. Vestea anuntata recent i-a alarmat pe multi. A fost ani buni una dintre cele mai controversate nume din televiziunea din Romania. Nici acum nu a renuntat la stilul acid si direct care l-a consacrat.

Se pare ca fanii lui au primit o veste buna. Dupa ce a aparut in ultima vreme pe post de invitat la Romania TV, Lazarus si-a anuntat revenirea „pe sticla”. Unde il veti putea vedea, de fapt?

Luis Lazarus. Cum arata acum si cu ce se ocupa, de fapt

Jurnalistul a decis sa bata palma cu Inedit TV, o televiziune transformata din „tematic-folclor” in generalista, anunta paginademedia.ro. Insa, acest anunt nu a fost pe placul tuturor membrilor CNA. O parte dintre ei si-au exprimat ingrijorarea.

„Există în acest moment pe piață suficient de multe televiziuni unde echipa domnului Lazarus ar putea lucra. Nu e nevoie ca o televiziune folclorică să se transforme într-una generalistă„, a declarat Herjeu.

Luis Lazarus. „Și, la un moment dat, o să ne trezim că vor dori să intre în lista must-carry, ceea ce îi obligă pe cabliști să introducă acest post tv în grilă. Nu se aduce nimic în plus față de ceea ce există în acest moment pe piață. Așa că o să votez împotrivă”, a comentat Radu Herjeu, la momentul votului.

Asa arata acum controversatul jurnalist. Lazarus nu a renuntat la dragostea pentru televiziune

Emisiunea lui va fi una de tip talk-show, numita „Luis Lazarus Live”. Se va difuza seara, de la 20:00 la 21:30, conform documentelor depuse la CNA.

Dorina Rusu, membra CNA, si-a exprimat la randul ei grija pentru decizia lui Lazarus: „Sper să nu mai apară pe piață încă o televiziune care să arunce teorii conspiraționiste. Sunt puțin îngrijorată pentru că știind ce emisiuni ați făcut dumneavoastră, să nu transformați acest post tv într-o televiziune de tip OTV, cu lucruri senzaționaliste”.

loading...