Cine este actrita din Padureanca? Cum arata acum, dupa 43 de ani superba romanca? Ochii ei au cucerit o tara intreaga. Frumoasa foc, dar si talent cu carul. A tinut piept cu succes unor nume grele si a intrat in istoria cinematografiei romanesti. Acum isi aminteste cu drag de acea experienta.

Cine este actrita din Padureanca? Cum arata acum, dupa 43 de ani

Manuela Harabor este cea care i-a dat viata unui personaj memorabil. A intrat definitiv in inima romanilor. Chiar si astazi este indragita de public pentru frumusetea, talentul si blandetea ei. Conform okmagazine.ro, artista a povestit recent cum a fost, de fapt, experienta pe platourile de filmare.

„Am primit un telefon şi am fost invitată la o probă de filmare pentru Pădureanca, iar după 2-3 săptămâni am fost chemată din nou. Am dat vreo 3-4 probe de filmare, ultima fiind în compania lui Şerban Ionescu şi a lui Adrian Pintea. Nu mi-au spus absolut nimic vreo lună de zile„, declara Manuela.

Cine este actrita din Padureanca. „În momentul în care mă pregăteam să-mi depun dosarul pentru admiterea la facultate, am fost sunată că am luat rolul şi că trebuie să plec de urgenţă la Arad. A trebuit să îmi amân cu un an examenul de admitere”, si-a continuat confesiunea Manuela Harabor.

Cine este actrita din Padureanca. Nu i-a fost deloc usor inainte de filmari, pentru ca a fost trimisa la sat, sa se obisnuiasca. Ea fiind fata de oras, exista temerea ca nu va putea intra cum trebuie in pielea personajului.

„Domnul Mărgineanu, având temerea că sunt o fată de oraş, a ţinut să mă trimită cu o săptămână mai devreme în zona Aradului, chiar în satul Zimbru, de unde era Simina, eroina nuvelei lui Ioan Slavici, Pădureanca. M-a predat în mâna unor săteni de acolo care m-au pus la muncile câmpului şi la treburi în gospodărie timp de 5-6 zile până a venit şi restul echipei de filmare”, a recunoscut actrita.

loading...