Alimentul miraculos. Ii uimeste pe oamenii de stiinta, iar cercetatorii de la NASA considera ca va fi, de fapt, hrana viitorului. Are o culoare verde-albastrie si este una dintre cele mai vechi forme de viata de pe Terra. A ajutat la producerea oxigenului timp de milioane de ani.

Aceasta substanta este considerata superaliment. Este atat de bogata in nutrienti incat o dieta bazata pe apa si pe acest aliment minune poate sa sustina buna functionare a organismului. Afla chiar acum despre ce este vorba.

Alimentul miraculos. Care va fi, de fapt, hrana viitorului

„Istoric vorbind, consumul de spirulină ne duce în cele mai vechi timpuri, pe vremea civilizațiilor Aztece. De-a lungul timpului, s-a descoperit că pe lângă energia pe care ți-o dă, această algă are proprietatea de a-ți detoxifia ficatul și de a-ți întări sistemul imunitar deoarece este extrem de bogată în proteine și nutrienți precum fier, potasiu, magneziu, fosfor, calciu și beta-caroten”, afirma farm. cercet. Biosunline – dr. Anca Pop, conform doctorulzilei.ro, anunta realitatea.net.

Alimentul miraculos. Se pare ca cei de la NASA au realizat numeroase studii despre această alga-minune. Asa au descoperit ca 1 kg de spirulina are aceleasi proprietati nutritive precum 1.000 de kilograme de legume. „Ținând cont de acest lucru, nu e de mirare că spirulina ar reprezenta un beneficiu major la dietă de slăbire, mai ales că reduce și pofta de mâncare”, a adaugat specialista, conform sursei mentionate anterior.

Alimentul miraculos. Spirulina are totusi si contraidicatii, mai ales pentru cei alergici la iod sau la fructe de mare, dar si pentru cei cu boli auto-imune, precum lupus sau scleroza. Gravidele trebuie sa consulte medicul inainte de cura cu spirulina. Si cei care iau medicamente de coagulare a sangelui trebuie sa aiba grija. Este indicat sa ceara mai intai sfatul specialistului. Tu stiai asta despre efectele spirulinei?

loading...