Masina sotia lui Ilie Nastase. Ce masina conduce acum frumoasa bruneta? Fostul tenismen nu s-a uitat la bani cand a fost vorba de fericirea sotiei lui. A scos din portofel nu mai putin de 240.000 de euro pentru acest superb model de lux. Tot ce a fost nevoie a fost ca Ioana sa mentioneze in treacat cat de frumos i se pare automobilul.

Masina sotia lui Ilie Nastase. Ce masina conduce acum frumoasa bruneta

Cadoul a fost cu atat mai potrivit cu cat bruneta implineste 45 de ani in luna septembrie. Asa ca surpriza a fost cum se poate de potrivita. Acum Ioana detine in garaj un model Continental GT Sport, in doua usi.

De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis„, a declarat pentru Click! Ioana Nastase.

Ioana Nastase a primit un cadou de lux.

Cei doi au avut o relatie cu nabadai, dar acum isi doresc sa aiba parte de inca o ceremonie de nunta, in Turcia.

Cum dau drumul la zboruri, în Turcia cu noi. Vrem să mai facem o ceremonie acolo, pe un vapor, aşa cum am visat, pentru că eu mi-am luat încă o rochie de mireasă. Dar va fi tot ceva intim, între prieteni” , a dezvaluit Ioana.

„Noi am vorbit de multe ori şi mi-a spus că, la prima căsătorie, după naştere nu avea silueta potrivită pentru o rochie de mireasă. Şi eu am băgat la cap că vrea să fie şi ea o dată mireasă şi din dragoste pentru ea am făcut-o şi a ieşit şi foarte bine. Amândoi am zis că am stat doi ani împreună şi că ar fi bine să ne unim şi să rămânem pentru totdeauna” , a declarat Ilie Nastase.

loading...