Un barbat din Bucuresti a castigat marele premiu de la LOTO 6 din 49 pe data de 16 august 2020. Acesta s-a prezentat, luni, la sediul Loteriei si a ridicat suma de 1,6 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat de presa al Loteriei Romane, un barbat de 40 de ani din Bucuresti a castigat marele premiu de la LOTO 6 din 49 de pe data de 16 august.

“Jucati, sperati, nu stii niciodata cand norocul va veni. Fara sa joci nu vei putea castiga”, a declarat castigatorul.

Acesta s-a prezentat, luni, la sediul central al Loteriei Romane pentru a ridica premiul de 7.701.195,92 de lei.

Mai mult, jucatorul norocos din Bucuresti are 40 de ani, este un familist convins si lucreaza in constructii. Acesta sustine ca joaca de pe 15 ani la LOTO, iar numerele care i-au purtat noroc le joaca de peste o luna si au fost alese cu ajutorul simulatorului de pe site-ul Loteriei Romane.

Conform Loteriei Romane, marele castigator sustine ca isi va cheltui banii pentru viitorul celor doi copii ai sai.

Biletul a fost jucat in Pantelimon

Agentia unde a fost completat biletul castigator de la LOTO 6 din 49 este pe Soseaua Pantelimon nr. 40 din Bucuresti, la parterul unui imobil.

Viorica Valciu (foto) de la agentia Loto crede ca ea a dat biletul castigator. ”Ma gandesc intruna de cand am aflat ca aici s-a completat biletul castigator ca eu l-am dat. Am lucrat vineri dupa-amiaza, sambata si duminica si sunt sanse foarte mari sa il fi completat eu. Cred ca si banuiesc cine, un domn care m-a intrebat de premiul la Noroc. Am eu asa un sentiment ca el era. O sa vedem. Ma bucur ca, desi lucrez de doar de doi ani in Loterie si de doua luni la agentia asta, am mana buna”, se bucura Viorica Valciu.

loading...