Multi romani au avut in casa acest bibelou, dar ce reprezinta, de fapt? Este vorba despre pestele din sticla colorata, pus pe televizor.

Potrivit realitatea.net, primul om care a alaturat pestele din sticla pe televizor nu a produs un kitsch. El s-ar fi gandit ca sticla se asorteaza cu ecranul televizorului, iar legatura dintre cele doua obiecte ar fi una implicita.

Mai mult, cand televizorul era aprins, pestele oricum nu se mai observa. Cand aparatul era stins, bibeloul parca ar fi avut sensul sa ii invioreze, noteaza sursa citata.

Ce se intampla, de fapt, daca pui o moneda de 50 de bani intr-un colt al casei

Exista cateva trucuri Feng Shui care va pot face viata mai frumoasa. Aceasta metoda ar putea aduce o stare de bine in casa ta, iar toate lucrurile vor lua o turnura pozitiva, atat in caminul tau cat si in familie.

Ce trebuie sa faci?

Intri in camera, observi care este cel mai indepartat colt din partea stanga, iar acolo trebuie sa construiesti coltul banilor.

Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul si, potrivit aceleiasi surse, o tanara a incercat aceasta metoda noua si ar fi functionat: viata i s-ar fi schimbat considerabil dupa ce a pus o moneda care sa contina cifra 5.

loading...