La doar cateva saptamani dupa ce Anca Turcasiu a anuntat ca a divortat de sotul ei, au aparut deja primele informatii, chiar daca artista a spus ca nu mai doreste sa vorbeasca despre acest subiect.

Potrivit A1.ro, neintelegerile dintre Anca Turcasiu si sotul ei ar fi inceput de la bani, iar acest aspect ar fi cantarit mai mult decat cei 22 de ani de casnicie pe care ii aveau.

Mai mult, ruptura dintre Anca Turcasiu si Cristian Georgescu s-ar fi intamplat in momentul in care medicul ar fi renuntat la serviciu si ar dorit sa traiasca doar din banii pe care sotia lui ii castiga, mai scrie sursa citata.

Anca Turcasiu s-a mutat din Corbeanca

Anca Turcasiu, a renuntat la viata pe care o avea in Corbeanca, unde si-a construit o vila alaturi de sotul ei si s-a mutat in Capitala.

Solista a stat foarte mult timp in Paradisul Verde, teren pe care l-a primit cadou chiar de la nasul ei de cununie, Cristian Tantareanu. Mai exact, cantareata si-ar fi cumparat un apartament in zona Panduri din Bucuresti.

Anca Turcasiu sustine foarte multe concerte pe litoral in sezonul estival, mai exact in Mamaia, iar inainte de asta si-a achizitionat un apartament in Bucuresti.

„Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, dupa divort, dar inainte sa plece la mare si-a cumparat un apartament intr-un bloc rezidential, situat in aceeasi zona, unde s-a obisnuit”, a declarat un apropiat al cantaretei.

loading...