Cutie veche in subsolul casei. Ce a descoperit un cuplu este uluitor. Cu totii ne simtim norocosi cand descoperim ceva, dar acesti soti au avut parte de socul vietii lor. O pereche din Cleveland, Ohio, a intrat in subsolul locuintei lor, unde se afla o cutie misterioasa. Cladirea a fost construita in anul 1940.

Renovarea locuintei incepuse in 2016 si o mare parte din casa era gata. Barbatul se afla la subsol si spargea un perete de rigps. A gasit atunci un scris ciudat pe zidul din spatele acestuia. A spart si acea bucata, de curiozitate. Acolo a gasit o cutie mica si verde, de metal.

Cutie veche in subsolul casei. Ce a descoperit un cuplu este uluitor

“Am scos imediat cutia afară și am chemat-o pe soția mea. Mi-am dat seama că în cutie era ceva. M-am gândit că nu aveau cum să fie monede sau obiecte de aur, întrucât cutia era prea ușoară. Următorul meu gând a fost că ar putea fi vorba despre cartonașe cu jucători”, a declarat barbatul.

Asa arata continutul cutiei din subsol. Cei doi soti si-au achitat ipoteca cu banii gasiti

Cutie veche in subsolul casei. Ce au gasit, de fapt, in cutie a depasit orice imaginatie. Cei doi soti au descoperit 3 pachete cu bani si un ziar vechi din 1951. Cand s-a uitat cu atentie, barbatul a descoperit ca bancnotele fusesera puse in circulatie in perioada 1928-1934.

Dupa estimarile facute oficial, cei doi au aflat ca impresionanta suma de bani totalizeaza aproximativ 23.000 $. Insa norocul lor nu s-a sfarsit aici. Sapte zile mai tarziu, tot barbatul a gasit si o a doua cutie plina cu bani. In total, suma gasita a atins valoarea de 45.000$, conform redactia.ro. Descoperirea le-a schimbat total vietile, dupa ce au mers cu bancnotele la banca. Asa au scapat de grija zilei de maine.

loading...