O poveste incredibila a inceput in urma cu 21 de ani. In timp ce se afla impreuna cu tatal ei vitreg intr-un tren, o fetita a disparut, iar nimeni nu a mai dat de ea. Pana acum.

Potrivit realitatea.net, in anul 1999, in timp ce calatorea cu trenul, in Belarus, impreuna cu tatal ei vitreg, Yulia Gorina a disparut subit. Copila a ajuns atunci tocmai in orasul Ryazan, Rusia, la 885 de kilometri distanta.

Politistii au gasit-o speriata si infometata, dar i-a fost imposibil sa spuna cine este si de unde venea, asa ca oamenii legii nu au reusit sa o identifice si a fost data spre adoptie.

La 20 de ani de la disparitie, Yulia a reusit sa se intoarca la familia ei. Totul s-a intamplat dupa ce iubitul fetei, Ilya Kryukov, i-a cautat povestea pe internet si a descoperit fotografii cu copila de atunci si apelurile disperate ale parintilor.

Dupa ce si-a intalnit parintii, au facut si testul ADN, iar rezultatul a fost unul pozitiv: era fiica lui Viktor si a Lyudmilei Moiseenko. Parintii tinerei au acum 50 de ani si au marturisit ca nu au incetat sa o caute niciun moment.

Ancheta disparitiei a fost redeschisa in 2017

Mai mult, in anul 2017 a fost redeschisa ancheta, iar politistii i-au acuzat pe cei doi de crima si i-au supus testului cu detectorul de minciuni.

Totusi, tanara isi aminteste ca, la un moment dat, era in tren, alaturi de doi oameni, un barbat si o femeie. Se banuieste ca ar fi fost rapita atunci si dusa in Rusia.

„Regasirea a fost extrem de emotionanta. Nimeni nu putea sa scoata o vorba, am plans de ne-am umflat, dar am fost bucurosi. Nu ne mai dadeam drumul din brate. Mama nu-mi dadea drumul, m-a pus chiar sa ma asez in poala, ca si cum as fi fost inca o fetita. Fetita ei. Am stat de vorba pana la 3 dimineata, apoi a trebuit sa ne intoarcem in Rusia, unde ne astepta fetita noastra”, a spus Yulia.

loading...