Mario fiul lui Adi Mutu. Briliantul, asa cum este numit, a avut o viata demna de filme. Jucator stralucit, a fost prins pe picior gresit din cauza consumului de droguri. Si viata personala a fost una agitata. Mutu este la al treilea mariaj.

Cu Sandra Bachici are un fiu pe nume Tiago. Din mariajele anterioare are trei copii. Doua fetite din casnicia cu Consulelo Matos, pe nume Maya si Adriana, iar din primul mariaj s-a nascut Mario, fiul lui si al Alexandrei Dinu.

Mario fiul lui Adi Mutu. Cum arata acum baiatul Alexandrei Dinu, din casnicia cu Briliantul

Adrian Mutu a postat pe contul lui de pe retelele de socializare o fotografie senzationala. In imagine apar cei doi fii ai fostului fotbalist, Mario si Tiago. Oamenii au fost uimiti sa vada cat de mult a crescut primul copil al lui Mutu. „Felicitări! Mario îți seamănă atât de tare”, „Doamne, ce mare s-a făcut… parcă ieri s-a născut”, „Wow, cât de mare e Mario” „Care dintre ei îți moștenește talentul?”, „Ce mare a crescut Mario”, „Să-ți trăiască, să fie sănătoși și să-ți aducă numai bucurii”, „Felicitări pentru copiii tăi”,„Adi, să vedem și fetițele”, „Ce mare s-a făcut Mario, seamănă cu mama lui, Alexandra”, au fost cateva dintre comentarii.

Mario fiul lui Adi Mutu. Mario implineste 18 ani anul acesta. Mama lui, Alexandra Dinu, este foarte mandra de fiul ei. Se pare ca cei doi fosti soti au mentinut o relatie frumoasa de prietenie, de dragul copilului.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost casatorit cu Alexandra Dinu, cu care are un baiat, Mario. De asemenea, el a fost insurat si cu brunetă superba din Republica Dominicana, Consuelo Matos Gomez. De ea s-a separat in urma cu cativa ani. Din mariajul lor au rezultat doua fiice: Adriana, in varstă de 14 ani, si Maya, in varsta de 12 ani., conform gsp.ro.

loading...