Robert, fratele lui Donald Trump a murit intr-un spital din New York la varsta de 71 de ani, la o zi dupa ce a fost vizitat de presedintele american.

Robert Trumo, in varsta de 71 de ani, a murit sambata intr-un spital din New York. Donald Trump a confirmat informatia si l-a numit pe frate sau “cel mai bun prieten”.

Robert se afla internat in spitalul Weill Cornell din New York. Acesta era foarte bolnav si se crede ca a a vut sangerare cerebrala. Roberta a fost internat anterior in luna iunie timp de zece zile la spitalul Mount Sinai.

“Cu inima grea va spun ca minunatul meu frate, Robert, a murit in pace in aceasta seara. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten al meu. Ne va lipsi enorm, dar ne vom intalni din nou. Amintirea lui va trai mai departe in inima mea pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihneste-te in pace”, a fost mesajul presedintelui american”, a spus Donald Trump sambata seara, potrivit Daily Mail.

Robert a suferit sangerari cerebrale cauzate de o cazatura, a marturisit un apropiat al familiei.

Robert Trump este fratele mai mic al lui Donald Trump. Este un executiv de afaceri pensionar si dezvoltator imobiliar care a gestionat proprietatile imobiliare ale Organizaţiei Trump in afara Manhattan.

loading...