Salariu angajat Glovo. Cati bani primeste, de fapt, in fiecare zi? In 2020, pandemia a avut si o parte buna. Serviciile de livrari la domiciliu s-au dezvoltat peste noapte. Cererea a explodat, iar multi romani s-au reorientat profesional. Ca sa aiba un venit, au decis sa se angajeze pe post de curier pentru diverse companii.

Salariu angajat Glovo. Cati bani poate incasa un curier Glovo intr-o zi

Glovo a aparut pentru prima data pe piata de livrari in Barcelona. Se intampla in anul 2015, iar in numai 5 ani s-a extins in peste 20 de tari. Daca iti doresti sa fii livrator Glovo, poti face asta cu masina, pe bicicleta sau chiar pe jos.

Ai nevoie obligatoriu de un smartphone pe care sa functioneze aplicatia. Avantajul pentru clientii Glovo este faptul ca pot comanda o varietate mare de produse. Spre deosebire de alte companii de pe piata, Glovo iti aduce acasa inclusiv tutun sau produse de igiena.

Salariu angajat Glovo. Conform celor de la stiridirecte.ro, se pare ca un angajat Glovo poate face pana la 200 de lei pe zi. Insa, pentru a ajunge la aceasta suma, este nevoie sa munceasca in jur de 10 ore. Multi curieri aleg sa se deplaseze cu masina, deoarece scapa astfel de cheltuielile cu benzina, care nu sunt decontate de companie.

Ce salariu primeste, de fapt, un curier de la Fan Courier

Salariu curier Fan Courier. In aceasta perioada, cu toate ca multe afaceri au avut de suferit din cauza pandemiei, exista si locuri de munca unde romanii se inghesuie. Printre cele mai cautate joburi in 2020 se numara si cele de curier.

Salariu angajat Glovo. Faptul ca te deplasezi cu masina in loc de transportul in comun te ajuta sa te aperi de noul virus. Una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din Romania este in mod clar Fan Courier. Citeste AICI si afla cat poti castiga pentru acest post.

CITESTE SI:

Ce salariu are, de fapt, un angajat Netflix. Cine primeste 600 de dolari pe zi

Ce salariu are, de fapt, un angajat Orange. Care sunt cel mai bine platiti angajati

loading...