Cum arata acum Doru Iuga? Cei care il stiau pe fostul director OTV, sunt socati de felul in care s-a schimbat infatisarea lui. A slabit enorm si a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a intamplat, de fapt, cu el si cum a ajuns sa arate asa?

Pe timpuri, Dan Diaconescu dadea marea lovitura in televiziunea din Romania. Lansa OTV, poate cel mai controversat post TV din istoria tarii. Cazul Elodia, clarvazatorii cu prosopul pe cap, acestea au fost doar doua dintre ingredientele care ii tineau pe romani cu ochii lipiti de televizor.

Cum arata acum Doru Iuga. Fostul director OTV, de nerecunoscut

Doru Iuga a fost director in cadrul OTV in perioada de glorie a postului condus de Dan Diaconescu. In trecut, a facut închisoare si pentru santaj. Acum Doru Iuga este total transformat, fiind cu cateva zeci de kilograme mai slab decat in perioada in care aparea la televizor.

Chiar daca nu mai apare pe sticla, nu a renuntat complet la iubirea lui pentru TV. Are acum cateva proiecte personale in judetul Buzau, dar colaboreaza si cu casa de discuri Electrocord, scrie stirilekanald.ro

Asa arata acum Doru Iuga, fostul director OTV. Sursa foto: stirilekanald.ro

Cum arata acum Doru Iuga. Fostul director OTV a fost condamnat anul acesta de catre Judecatoria Sectorului 2 la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor. Ceilalti inculpati din dosar au primit pedepse cu executare intre trei si noua ani de detentie.

Se interzic unele drepturi civile ale acestuia timp de zece ani. I s-a retras dreptul de a fi ales in functii publice, de a ocupa o functie publica, de a detine drepturi parintesti si de a fi tutore sau curator. Fostul director al OTV a stat in arest preventiv timp de zece luni. A fost eliberat in 22 martie 2012, printr-o decizie a Tribunalului Bucuresti.

loading...