Horoscopul verii 2020. Ce zodie insala cel mai mult, de fapt? Nu rezista tentatiilor si se lasa prada oricarei ispite. Atentie, daca ai un partener nascut in aceaste 4 zodii. Acesti nativi nu sunt facuti sa ramana fideli daca apare o alta persoana care le atrage atentia. Multa vreme s-a crezut ca Berbecii sunt vinovatii zodiacului, dar se pare ca sunt in total 4 zodii care calca pe bec cu prima ocazie.

Horoscopul verii 2020. Ce zodie insala cel mai mult. Nu rezista tentatiilor

Leii adora aventurile. Au o personalitate inflacarata si actiuni pe masura. Conform unui sondaj realizat de specialisti, aproape 36% dintre Lei au inselat macar o data sau au fost aproape de inselare. Au cel mai mare procent din lista zodiilor. Leii se simt bine in lumina reflectoarelor. Daca nu aveti grija sa ii tineti in centrul atentiei, vor trece mai departe catre alte persoane.

Berbecii. Aceasta zodie cauta constant relatiile extraconjugale. Berbecul este pasional, mereu gata sa pice in plasa tentatiilor. Este dornic sa i se confirme mereu valoarea. Pentru acesti nativi, focul pasiunii se cam stinge dupa ce isi castiga partenerul. Sunt mult mai atrasi de cautarea in sine a iubirii decat de finalitatea ei. Conform sondajului realizat de EduBirdie, 34% din Berbeci au inselat sau au fost la un pas sa calce stramb.

Horoscopul verii 2020. Ce zodie insala cel mai mult

Săgetătorii. Sunt extrivertiti din fire, asa ca au sanse mari sa isi abandoneze partenerul daca le atrage atentia o alta persoana. Dintre cei chestionati de EduBirdie, se pare ca 23 la suta dintre Sagetători si-au inselat sau au fost la un pas sa isi insele partenerul, conform stirilekanald.ro.

Gemenii. Cei nascuti sub semnul Gemenilor prefera de obicei relatiile intamplatoare. Nu este deloc de mirare atunci ca aproape 31 la suta dintre ei au inselat sau au fost la un pas sa faca asta. Pentru ca sunt un semn de aer super-social, Gemenii se plictisesc cu usurinta. Sunt nascuti sub semnul cifrei doi, acestia au destule interese si hobby-uri pentru doua persoane. Chiar daca una dintre personalitatile lor se implica in monogamie, cealalta s-ar putea sa nu fie asa.

loading...