Pro TV a luat o decizie radicala. Postul a anuntat faptul ca emisiunea Vocea Romaniei nu se va mai filma in aceasta tomana, pentru prima data in ultimii zece ani. Masurile au fost luate din cauza pandemiei.

Pentru prima data in ultimii zece ani, emisiunea Vocea Romaniei iese din grila postului Pro TV. Oficialii au confirmat informatia si sustin ca decizia a fost luata pe fondul pandemiei de coronavirus.

“Confirmam faptul ca Vocea Romaniei nu va face parte din grila de toamna, Tinand cont de contextul actual, am decis sa anulam castingul si filmarile pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei.

Siguranta angajatilor nostri si a concurentilor care participa la talent show-uri este prioritara”, au declarat oficialii postului pentru Pagina de Media.

Mai mult, Pro TV sustine ca va reveni cu detalii atunci cand contextul le va permite.

Ce este Vocea Romaniei

Vocea Romaniei este o emisiunea de talente difurata de postul Pro TV. Show-ul a avut premiera pe 27 septembrie 2011. Vocea Romaniei se bazeaza pe competitia muzicala The Voice of Holland, emisiune ce a fost creata de producatorul de televiziune olandez John de Mol si face parte din franciza internationala The Voice.

Conceptul sta in gasirea de interpreti talentati cu varste de cel putin 16 ani, incepandu-se printr-o etapa de auditii publice. Castigatorul este determinat prin votul publicului, care se realizeaza prin mesaje test si apeluri telefonice la numere special alocate fiecarui concurent.

loading...